Wishlist 2017

14:56

Nakon prilicno dugog perioda nepisanja tu sam opet. :) 
S obzirom da kasnim na sve moguce vozove, favorite, nefavorite, reviewse, i sve ostalo, barem cu s vama podijeliti jednu malu ali vrijednu wish listu za ovu godinu. S obzirom na moj karakter u 99% slucajeva uvijek i ostvarim sve svoje zelje i zeljice. U 2017-u smo usli skoro prije mjesec i po`,krajnje je vrijeme da objavim ovu wish listu, kako bi na vrijeme pocela da radim na ostvarivanju iste.

 Prva i moja najveca zelja jesu ove Valentino patike, model za neke vec i isfurao, nekima uzas, meni cista ljubav. Sigurna sam da ce biti najvoljenije, najnosenije i najdraze patike u mojoj kolekciji, te da ce se itekako isplatiti. Nacula sam da ce uskoro u Breuningeru biti snizenje do nekih 30%, tako da zeljno iscekujem taj dan, i naravno najdivnije patike. 



Sledce na redu jesu ove mindjusice od Tiffany & Co. (nadam se da mi momak cita ovo :D ), s obzirom da sam u fazi necu nikakav nakit da nosim, ove su savrsene za tu fazu, te su komad nakita koji ce se uvijek moci nositi. 


Ehh, kada ja ne bi bila opsjednuta sminkom, ovoj wish listi bi bio kraj, i bila bi kratka, slatka i dosadna. Pa, da ona ne bi bila dosadno zacinit cemo je sa par bjuti stvarcica. 
Puder i prajmer koji vec dugo zelim jeste Marc Jacobs Genius Gel puder i Under(cover) Coconut prajmer. Takodjer cekam snizenje iz Breuningera kako bi i ova dva ljepotana ulovila poprilicno jeftino. 



Iz nekog X razloga u Douglasu su police ABH uvijek prazne, ili su uvijek pune paleta za konturisanje. Pocinjem misliti da sve ostale ABH proizvode dijele za dzabe. :) Gledala sam odakle bi bilo najbolje poruciti par stvarcica, i izbor je naravno pao na ABH UK stranicu, nema poreza, carine niti VATa, a ni postarine (uvijek mi postarina najteze padne, pa makar da je 2€) jeej.
Prva stvarcica koju zelim je, naravno sta drugo nego Modern Renaissance, te dva ruza u nijansama Sepia i Victoria. 



Sa francuske Sephore zelim samo dva proizvoda. Oba su Kat von D, paleta za konturisanje i ruz u nijansi Bow n Arrow.


Ja sam veoma, veoma nestrpljiva osoba i sve ovo bi odma. :) Tako da se nadam da cu sve ovo sto prije i ostvariti. 

Do sljedeceg citanja,
xoxo,Asja  


P.S
sve fotografije su preuzete sa neta

You Might Also Like

2 komentari

  1. divna wishlista :D Kat von D mi je medju favoritima :D ti bas kao i ja uzela pauzicu od pisanja, mogu ti reci da je godilo ali mi je veoma nedostajalo i pisanje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala mila, ja se bas cesto ulijenim, pa zapostavim i blog i sve ostalo haha
      Moram se malo motivisati, ako nista sa ovom WL :)

      Izbriši

Instagram