Too Faced x Nikkie Tutorials - The power of makeup

11:20

Hej ljudi,

Evo danas jedan new in i ujedno prvi utisci. Kao sto ste mogli procitati iz samog naslova, rijec je o novoj Too faced paleti u suradnji sa Nikkie, naravno u pitanju je limitirano izdanje. Ja sam ovu paletu dobila zahvaljujuci Jasenki i njena cijena bila je oko 55€.  Pakovanje je predivno, cvrsto, sareno.Nesto sto ce definitivno stojati na vidnom mjestu. :) 


Moram vam priznati da me paleta ugodno iznenadila, s obzirom da sam mnogo negativnih stvari cula o njoj.
Boje su lijepe, pristojno pigmentirane, sve osim ljubicaste mada ni ona nije losa, ali definitivno nije nesto sto ce vas baciti u trans. Na ocima se super ponasaju, lagano se blendaju, te se ni ne truse mnogo. A u kombinaciji sa prajmerom koji je dosao u setu, ostaju na ocima koliko vi to zelite.

 
 
Sto se tice rumenila, jako su ugodna pod prstima, ne truse se, divno su pigmentovana. Isti slucaj je i sa bronzerom, koji mi se bas mnogo svidja.
Iako su mnogi pricali negativne stvari o hajlajteru, za mene se ispostavilo da je odlican. Pri samom svocanju prstom i nije bio nesto bajno, ali sa kistom cini cuda, ja sam juce izgledala kao jelkica zahvaljujuci njemu. Ali hajlajta nikad dosta. :)

 
 
Uz ovaj set dobijate jos prajmer, kao sto sam vec spomenila, Better than sex maskaru u ljubicastoj boji (koju jos nisam isprobala), te sljokice. Jos se tu i nalazi  i Sketch marker, koji ima nesto tvrdji ali jako precizan aplikator, boja mu je crna kao ugalj i ne spada sto je najbitnije.


 

Sve u svemu, paleta nije losa kao sto su je mnogi prikazali, ali definitivno nije ni nesto sto ce da vas baci u nesvijest. Ali opet, vrijeme ce pokazati sve njene dobre i lose osobine. 

Do sljedeceg citanja,
Xoxo Asja


p.s zanemarite kvalitetu slika, s obzirom da mi je kamera ostala u DE

You Might Also Like

6 komentari

  1. I ja sam čula puno podjeljenih mišljena oko nje, a naravno teško mogu suditi ukoliko je ne isprobam sama. Inače mi se jako sviđa raznovrsnost ovog seta i to je za svaku pohvalu. Mislim da je najbitnije da si ti nađeš način da ti odgovara i uspiješ uživati u paleti i ostalom. :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako budes imala priliku da je barem pipnes,uradi to. Uopste nije losa kako se prica. :))

      Izbriši
  2. boje su lijepe, da se sa ovom platom svašta napraviti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S obzirom na mnoga oprecna misljenja koja sam cula, slobodno mogu reci da sam bas prijatno iznanadjena paletom i da se nisam pokajala sto sam je kupila. :)

      Izbriši
  3. Takođe sam čula velike negativne komentare o ovoj paleti pa sam odlučila da je i preskočim. Svakako se nadam da će ti poslužiti dobro. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam se dvoumila da li da je uzmem ili ne, ali ipak se nisam pokajala. :))

      Izbriši

Instagram