MAC Show Gold Extra Dimension Skinfinish

15:24

Hej ljudi! :)
Desio se zivot, svakodnevne obaveze i jos po koja stvar koja me privremeno udaljila od pisanja, slikanja, ali ne i od kupovine.
Nadam se da cu u narednom periodu imati vise vremena, i da cu cesce pisati.
Prije par dana bio je i blogorodjendan, naravno to se nije stiglo na vrijeme obiljeziti, ali u ovom narednom periodu ide jedan giveaway, pa stay tuned. :)

Odlucih da pisem o ovom proizvodu, prije par mjeseci sam ga dobila na poklon od momka, i nekako smo u love/hate odnosu.
U pitanju je Mac-ov Show Gold, koji mozete kupiti tu, i cijena mu je 34e.

Pakovanje je klasicno, crno, kao i sva Mac-ova pakovanja. Otvara se na "preklop", te mu je poklopac od prozirne plastike. U samom proizvodu dolazi 9g, sto moze da potraje.

Ovaj hajlajter je jako cudan, ali prelijep. Bazna boja mu je breskvasto-zlatna, ali sadrzi mnostvo roze sljokica koje u nekim trenutcima reflektiraju i na breskvasto, zlatno, srebreno. Sve zavisi iz kojeg ugla i pod kojim svjetlom se promatra.

Teksutra ovog proizvoda je malo tvrdja, mada pod prstima je ok. Ono sto se meni ne svidja kod ovog hajlajtera jeste chunky glitteri, koji lete posvuda ako ga nanosite sa fan cetkicom. Ako ne koristite fan cetku, moze da izgleda predobro. Medjutim, ono sto ga izvlaci, jeste njegov glow to the moon efekat. Naravno moguce ga je i manje staviti i nadograditi, sve zavisi od vas i kako vi to volite.

Ovaj hajlajter po mom misljenju najbolje pristaje osobama sa svjetlijom kozom, tacnije nama duhovima. :)
I za kraj, evo kako izgleda na kozi.



Do sljedeceg citanja,
Xoxo, Asja

You Might Also Like

0 komentari

Instagram