Too Faced - Cocoa Contour

17:54

Hej ljudi,
Danas vam pisem o svom omiljenom proizvodu ikada! U pitanju je Too Faced paleta za konture, tacnije Cocoa Contour. Pored nje u prodaji jos ima i Cocoa Contour Deep, za one malo tamnije. Moja ljubav prema ovom proizvodu je ogromna, ne samo zbog lijepo dizanja, nego svega sto ova paleta nudi.



Dolazi u kartonskom pakovanju, koje preko cijelog poklopca ima ogledalo, koje odlicno sluzi. Takodjer uz nju dodje jos i cetkica, koju ja bas i ne koristim, ali je lijepa, jako lijepa.

 Paleta sadrzi dvije hajlajt nijanse Light Cocoa i Pop of Light, te dvije kontur nijanse Medium Cocoa i Dark Cocoa.Naravno, mirise na kakao. Paleta ima divnu teksturu. Proizvdi su veoma puterasti, fine pigmentacije, super se blendaju, lako nadogradajuju, te se veoma malo truse. Jedina zamjerka ovoj paleti, tacnije pakovanju je sto je poprilicno debelo.


Kada pogledamo paletu cini se kao da u njoj dolaze tri mat nijanse, i jedna sa jako krupnim sljokicama. Medjutima, samo su kontur nijanse mat, dok nijansa Light Cocoa izgleda kao mat, ali opet u sebi ima mrvicu nekog sjaja koji nije ocigledan, meni je ta nijansa super za skidanje bejkinga ispod okica. Kada su u pitanju kontur nijanse Medium Cocoa je ona koja je namjenjena za konture, s obzirom na njen podton, dok ja Dark Cocoa najcesce koristim kao bronzer jer ima neki topliji podton. Meni najmanje omiljena nijanse iz ove palete jeste Pop of Light. Sadrzi mnosto krupnih sljokica koje lete svugdje. Uzasna kao hajlajter, ali moze posluziti kao sjenka.

Uprkos uzasnoj Pop of Light, ja ovu paletu obozavam, stalno je koristim, te sam cak razmisljala da kupim i jednu rezervnu ali me drugarica odgovorila. S obzirom da je ovo skoro pa nemoguce potrositi. Svima bih predlozila, koji mogu da izdvoje malo vise novca da kupe ovu paletu jer je ovo cisto savrsenstvo.


Do sljedeceg citanja,
Xoxo,Asja

You Might Also Like

3 komentari

  1. Vijala sam je kao manijak u novosadskoj Sephori od "Stiže krajem nedelje, meseca, sledećeg meseca" komentara zaposlenih došlo je, naravno, do mog odustajanja pošto me je silno čekanje mesecima odvratilo od kupovine. Sad kad je vidim pomislim "Neprežaljena ljubav" :D A nisam sigurna da je uopšte ikada i stigla u tu Sephoru :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo ti definitivno treba! Cisto savrsenstvo, pogledaj mogu li ti naruciti iz Bg, ja sam je prije cca mjesec dana vidjela tamo. :)

      Izbriši
    2. Moraću proveriti, hvala! <3

      Izbriši

Instagram